Simonsen co | Kundecases

Simonsen Co har en lang række kunder. Her kundeudtalelser fra nogle af dem, vi arbejder for.

Scanvaegt Systems

Simonsen Co forstår vores værdikæde og har en stor strategisk og økonomisk indsigt
”Vi samarbejder med Simonsen Co fordi de leverer et top professionelt arbejde hver eneste gang. Helle Simonsen leverer ikke blot kommunikationsrådgivning. Hun forstår også vores virksomhed og vores værdikæde og har en stor strategisk og økonomisk indsigt, der er med til at sikre en skarp og relevant kommunikation. Det tilfører en stor værdi for os at vores kommunikation sikrer, at vores kunder, strategiske partnere og medarbejdere forstår hvem Scanvaegt Systems er og hvilken værdi, vi tilfører vores kunders forretning” udtaler CEO, Jan Elgaard.

Simonsen Co har siden 2017 arbejdet med Scanvaegt Systems presseindsats og har lavet en række strategiske oplæg både for virksomheden som helhed og for flere forretningsområder. Dertil kommer flere strategiske oplæg og PR-arbejde til datterselskaber.

DI Byggeri Malersektionen

Kommunikationsrådgivning og presse
“Vi startede samarbejde med Simonsen Co, fordi vi fik dem anbefalet. Samarbejdet har bare udviklet sig til noget virkelig brugbart, og de er altid klar til at stille op. Samarbejdet har gjort, at vi er blevet meget mere synlige i pressen og på sociale medier. Vi får kommunikeret vores budskaber, og Helle er god til at følge op og fastholde visioner og idéer. Vores møder og dialoger er altid meget konstruktive, og de er fundamentet for samarbejdet. Jeg vil klart anbefale Simonsen Co til andre” siger konsulent for DI Byggeri Malersektionen, Henrik Bau.

Simonsen Co har arbejdet for DI Byggeri Malersektionen siden 2016 og løser flere og flere opgaver. Samarbejdet udvikler sig hele tiden og ud over en løbende pressebearbejdning og nyhedsbreve er der løst opgaver som storyboards til film, medlemsundersøgelse, indførelse og gennemførelse af medlemsportrætter og brandingkampagne.

DAV NORDIC A/S

Simonsen Co er den eksterne kommunikations- og marketingafdeling
“Gennem samarbejdet med Simonsen Co bliver vores marketingindsats en realitet”, fortæller administrerende direktør, Ulrik Toft Marcussen. Helles tilgang til arbejdet er professionel, og hun er god til at komme med input og idéer. På den måde gør hun det nemt for os at iværksætte markedsføringstiltag.”

Simonsen Co har siden 2012 været involveret i DAV NORDIC’s markedsføring og kommunikation. Opgaverne omfatter: Sparring og rådgivning omkring kommunikationsindsatser. website udvikling, dansk/svensk, messeaktiviteter, brochurer, produktblade, pressearbejde herunder bearbejdning af pressen, nyhedsbreve, kundecases, onlinemarkedsføring og annoncering samt udvikling af en række produktfilm og profilfilm.

Virkplan

Simonsen Co har dybdegående erfaring i formidling af teknisk komplekse budskaber inden for vores branche
”Vi samarbejder med Helle, fordi hendes dybdegående erfaring i formidling af teknisk komplekse budskaber inden for vores branche er afgørende for os. Derudover kræver vores travle hverdag en partner, der er stabil og tager fuldt ansvar for processen. Helle er effektiv i sin opfølgning og ejer fuldt ud opgaven” udtaler Peter Jul Jakobsen, som er direktør i Virkplan og fortsætter:

”Helle står for udarbejdelse af kundecases, nyheder og artikler. Dette er essentielt for os, idet vores kunder ofte er større virksomheder, hvor professionalisme og seriøsitet er afgørende. Selvom Helles arbejde er essentielt, så er det ikke altid det er vores første prioritet i en travl hverdag. Helle formår at undgå at lægge unødigt pres på os, men sikrer alligevel at opgaven bliver løst. Denne fingerspidsfornemmelse afspejler sig også i hendes tekster, som altid er præcise og skarpe. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, og jeg kan varmt anbefale Helle til andre. Tag et kig på vores kundecases og nyheder – de taler for sig selv og er den bedste anbefaling.”

Simonsen Co har siden maj 2022 arbejdet med Virkplan. Samarbejdet startede med et strategisk oplæg og en kommunikationsstrategi. Siden har Simonsen Co stået for PR, kundecases og nyhedsformidling for Virkplan.

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S

Nyt website herunder tekster, nyhedshistorier, profiltekst og online markedsføring
“Jeg oplever samarbejdet med Helle som positivt og personligt. Det virker godt, at det er den samme person, jeg går til hver gang,” fortæller direktør Kim Clausen. “Helle sørger for, at opgaverne bliver udført, og så er Helles kendskab til byggebranchen en stor fordel. Jeg vil bestemt anbefale Simonsen Co som samarbejdspartner.”

Simonsen Co har arbejdet sammen med Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S i en årrække og startede med at være projektleder på en ny hjemmeside. Alle tekster til sitet blev i den forbindelse gennemskrevet, og der blev udviklet ny profilbeskrivelse. Kommunikationen i forhold til webudvikler blev varetaget, og der blev generelt udført projektledelse. Siden er samarbejdet udvidet med PR, nyhedshistorier og grafiske skabeloner.

Aros Maler Entreprise A/S

Kundehistorier og LinkedIn opdateringer
“Jeg vil beskrive Helle som dedikeret og dygtig. Hun lytter, følger op på opgaver og giver altid feedback”, siger entrepriseleder, Simon Elkjær. Jeg vil give Simonsen Co mine bedste anbefalinger, fordi jeg er så tilfreds med deres arbejde for Aros Maler Entreprise”

Simonsen Co formidler de gode kundehistorier for Aros Maler Entreprise. Vi er med til at finde historierne, udvikle vinkler, lave interviews og forfatte historierne. Efterfølgende sørger vi for markedsføring på onlinemedier.

JFP A/S

Strategisk kommunikation
“Vi startede samarbejdet med Simonsen Co, fordi vi ønskede mere strategisk tænkning ind i vores marketing- og presseindsats. Vi ønskede en klar sammenhæng imellem vores strategiske mål og kommunikationsindsatsen. Det har vi fået, og vi er særdeles tilfredse med samarbejdet” udtaler partner og salgsdirektør i JFP a/s, Søren Trærup.

“Helle Simonsen har sørget for, at vi er blevet meget mere synlige og rent faktisk også, at vi har sparet penge, fordi hendes rådgivning har ændret vores indsats. Dette samtidig med, at vores brand er blevet stærkere. Helle Simonsen har også hjulpet os med vores interne kommunikation. Der er kommet struktur og sammenhæng i forhold til den eksterne kommunikation, og det gør os stærkere som virksomhed og i forhold til at tiltrække medarbejdere.

Dertil kommer, at Simonsen Co er hurtige til at eksekvere. Vi har sommetider meget korte frister i forhold til pressemeddelelser, og det kan de håndtere hver eneste gang. En sidste ting er, at det er en klar fordel, at Helle også kender hele marketingdelen med annoncer, sponsorater mv., så hun også kan hjælpe os der. Jeg kan klart anbefale Simonsen Co.”

Simonsen Co startede samarbejde med JFP a/s og JFP Murer & Tømrer A/S i 2018. Samarbejdet omfatter strategisk og taktisk kommunikation. Det strategiske afsæt opnås ved at Helle Simonsen er del af direktionsmøderne i JFP. Der arbejdes både med ekstern- og intern kommunikation og brandet vedligeholdes og udvikles igennem pressearbejde, kundecases, nyheder og nyhedsbreve både internt og eksternt. Simonsen Co varetager ligeledes de kommunikative budskaber i annoncer og reklametiltag.

Sundolitt A/S

Nyhedsbreve og kundehistorier
“Vi har et godt samarbejde med Simonsen Co, hvor Helle sikrer, at der konstant er fremdrift i forhold til vores nyhedsbrev. Helle har en god forståelse for byggebranchen, som gør det nemt at samarbejde med hende,” fortæller teknisk chef, Claus Jørgensen.”

Simonsen Co forfatter nyhedsbreve og laver kundehistorier for Sundolitt, som er en international isoleringsvirksomhed. Samarbejdet har løbet i en årrække og er solidt og godt.

Interlex Advokater

“Advokat hos Interlex Advokater, Susanne Buskov Møller: “Jeg har oplevet Helle Simonsens arbejde, og kan varmt anbefale hende. Hun har øje for detaljer og skaber den røde tråd igennem kommunikationen.”

 PRO MONTAGE

God til at rådgive og eksekvere
”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Simonsen Co, og vi var så heldige at få Helle anbefalet af en god samarbejdspartner. Det er en fornøjelse at få styr på strategien og sat mål for markedsføringen. Vi har i dag en plan for hvilke projekter, der skal laves markedsføring på, og hvor de skal eksponeres.

Simonsen Co laver indlæg til de sociale medier og Building Supply og laver pressemeddelelser og kundecases med udtalelser fra vores kunder. Det gør hun rigtig godt. Helle har et godt netværk inden for media og byggeri og er god til at bruge det.

Simonsen Co er samtidig altid klar til at eksekvere, når der er brug for det, hvilket er en stor fordel for os. Helle er en rigtig god rådgiver og tovholder på de projekter, vi sætter i gang sammen, og det giver stor værdi. Hvis vi ikke havde hende kunne det nemt løbe ud i sandet. Vi er jo byggefolk og kan bedre lide at bygge!

Alt dette har bevirket, at vi er meget mere synlige og målretter vores markedsføring igennem Simonsen Co. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale Simonsen Co til gode samarbejdspartnere, der vil sætte pris på Simonsen Co’s arbejde.”

Direktør og indehaver af Pro Montage A/S, Erik Gammelgaard.