Simonsen co | Om os

Simonsen Co er et kommunikationsbureau

Profil

Simonsen Co er et kommunikationsbureau båret af en passion om at vækste virksomheder igennem en skarpere kommunikation og bedre branding.  Vi sikrer at vores kunder vælges i højere grad frem for konkurrenterne og får en større bundlinje.

Helle Simonsen
Helle Simonsen er ejer og direktør i virksomheden. Hun har en bred og dybdegående baggrund inden for kommunikation, marketing og økonomi.

Helle har tidligere været revisor, projektleder, marketingchef og business development chef. Netop den brede baggrund og de mange år på den ”anden side af bordet” gør, at Helle kan rådgive bredt om kommunikative- og marketingmæssige tiltag, som altid afspejler virksomhedens formåen. Det betyder, at de tiltag, der igangsættes, passer til virksomhedens omsætning og ønsker til opnået resultat.

Den eksterne kommunikations- og marketingafdeling
Simonsen Co arbejder typisk som den eksterne kommunikations- og marketingafdeling. Det betyder, at vi arbejder fra 2 til 10 timer om ugen for den enkelte kunde. Timerne er fleksibelt sammensat i forhold til virksomhedens behov. Resultatet er en professionel kommunikation og en vedvarende synlighed på de platforme, der er ønsket, som resulterer i en større bundlinje. Ad hoc opgaver løses også gerne – opgaver som pressemeddelelser, kundecases, nyhedsbreve eller lign.

Marketing – websites, brochurer mv.
Simonsen Co arbejder både med kommunikation og marketing. Med Helle Simonsens mangeårige baggrund som marketingchef og projektleder i marketingafdelinger er det discipliner, der er dybt inde under huden. Vi arbejder kort fortalt med det kunderne har brug for.

Værdier

Respekt
Det er vores overbevisning, at respekt er den vigtigste ”ingrediens” til gensidig forståelse, dialog og samarbejde. Respekt er rodnettet, der bærer al aktivitet og udvikling. Det skal næres og plejes og bliver det det, er der ingen grænser for, hvad der kan opnås.

Åbenhed
”Vi er åbne overfor nye veje, nye vinkler og ny viden. Vi søger ”best practice” og indgår gerne i utraditionelle samarbejdsrelationer for at opnå det bedste resultat. Vi holder fingeren på pulsen og arbejder konstant med nye trends og ny viden.”

Ærlighed
Vi har ingen skjulte agendaer og tror på, at et godt og vedvarende samarbejde med kunder og samarbejdspartnere beror på ærlighed. ”What you see is what you get”. Vi ønsker win win relationer og vores motto er win win eller no deal.