Helle Simonsen holder foredrag og tilbyder bestyrelsesarbejde

Simonsen Co har udvidet sine kompetencer og tilbyder nu også foredragsvirksomhed. Helle Simonsen kan bookes til foredraget ”Strategisk kommunikation – hvorfor er det vigtigt” og har bl.a. holdt dette for ”Kvinder i byggeriet” i december 2019.

Kommunikationsindsatsen hænger uløseligt sammen med virksomhedens brand og ved at gribe kommunikationen strategisk an, kan det få stor indflydelse på virksomhedens brand, indtjening og medarbejdertilfredshed.

Udbyttet af foredraget er en ”how to” guide til at komme i gang med den strategiske kommunikation, en baggrundsviden om, hvorfor det kan vækste virksomheder, hvad der er vigtigt i kommunikationen, og hvad der er et absolut no go i kommunikationen.

 

Helle Simonsen som bestyrelsesmedlem

I november 2019 tog Helle Simonsen en bestyrelsesuddannelse hos Board Assure. Med det som fundament og en baggrund som revisor og i de seneste knap 30 år som kommunikationsrådgiver/-specialist tilbydes et kompetent og engageret medlem i bestyrelser.

Kompetencen er SMV segmentet med specialet strategisk kommunikation. Strategisk kommunikation kan udvikle virksomhedernes brand- og indtjening.

Det kan understøtte en målrettet profilering af både virksomheden og bestyrelsen samt sikre en sammenhæng mellem kommunikationen og strategien, som både giver en bedre indtjening og en kvalificeret markedsføring i forhold til nye og eksisterende medarbejdere.